SELAMAT DATANG

Sunday, April 17, 2011

kreatifnya adik saya ni....hehehe

Assalamualaikum......

hai semua.......tadi lps balik jumpa lecture..dok mkan roti sambil on9......tetiba je nak open My document..saje nak kemaskini...nak simpan dan delete pe yang patut.....pas tu saya open my picture......tgk-tgk picture yang saya simpan.....tengah asyik tengok gambar tweety....terjumpe la pulak pic-pic yg begitu kreatif...hasil nurkilan adik kesayangan saya (DIDI)......senyum sorang-sorang saya dibuatnya......comel dan menarik...nak jadi pelukis agak nye dh besar nanti.......tp tiap kali tanya dia...dia cakap nak bawak kapal terbang (pilot).....tapi tgk pada minat..mmg suke melukis.....nak tengok hasil adk saya nie.....meh nak tunjuk..........


        

              

    

    

Cantik tak....Kreatifkan.......kadang-kadang tu x sangka budak umur 6 tahun boleh lukis cam ni.....saya pun tak pandai sangat nak melukis......suke tengok gambar-gambar ni.......tenang je.....dah la colourful.....macam-macam warna ada.....hehehe


Nota Kaki: didiklah anak-anak atau adik-adik kita dengan sesuatu yang mereka suke...jangan paksa diorang buat sesuatu yang mereka tak suke......:-)

4 comments:

  1. sgt sweet! ;) jgn halang, time ni la otak budak2 nk berkembang.. jgn lupe buat koleksi taw, bile die dah besar, boleh tgk balik lukisan die ;)

    ReplyDelete
  2. haah..lawa je..kalau jual boleh ni haha

    ReplyDelete
  3. cik bunga>time kasih...klu die tau de org puji die...msti die malu...hehehe
    nadira>tu la...cdng nye nk ltk dalam frame..gantung kat dinding...hehehe
    Far8>hehehe...blh jual ke?

    ReplyDelete