SELAMAT DATANG

Monday, May 16, 2011

SIAPA ADA PETUA UNTUK HILANGKAN SAKIT PERUT.......?????

Assalamualaikum......

huhuhu......seawal pagi lagi saya dh pi toilet..perut tiba-tiba je sakit......dh banyak hari dah jd cam nie...macam-macam ubat dh ditelan tapi still sakit.....badan plak dh bau minyak angin dh.....tapi sakit tetap tak berkurang......hukhuk....nak buat apa lagi nie........tak larat  dh nak mengulang pi toilet je...... 

kalau boleh tak nak la sakit sampai hari khamis nie sebab ada exam masa tu.......ada sesapa tak yang boleh tolong saya........Help Me.....:-(



Nota kaki: there is nothing to say......huhuhu

3 comments:

  1. biasanya sapu minyak angin dan urut sikit...

    ReplyDelete
  2. Makan bawang putih sama halia byk2. ^^

    ReplyDelete